Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
בהמשך להודעה שפרסמנו לאחרונה, אודי וינטראוב (45) מונה לתפקיד מנכ"ל שותף בחברת אומניטק, מקבוצת מלם-תים. אומניטק, המעסיקה מעל 300 עובדים, נמנית עם החברות המנוסות והמובילות בשוק המחשוב והטכנולוגיה בישראל. החברה, שהוקמה בשנת 1979, בולטת כגוף המציע מענה לכל קשת הדרישות הטכנולוגיות ומהווה ספק טכנולוגי מועדף של ארגונים מכל גודל ובכל מגזר פעילות. וינטראוב פעל באומניטק במשך 15 שנים, מתוכן חמש שנים כמנכ"ל החברה. לאחר מכן עבר לנהל את פעילות קבוצת 1ONE במשך 3 שנים האחרונות.


וינטראוב מגדיר את משימתו העיקרית באומניטק: "אומניטק היא חברה מצוינת עם תשתית עסקית ותפעולית משובחת. בכוונתי להרחיב ולגוון את הפתרונות והמוצרים של החברה, על מנת לבסס את מעמדה כחברת IT מובילה בישראל". 

שלמה אייזנברג, מנהל העסקים הראשי של קבוצת מלם- תים: "אנו שמחים על חזרתו של אודי וינטראוב לאומניטק. אני משוכנע כי הוא יתרום מניסיונו ומכישוריו לטובת הצלחת וקידום החברה ויפתח את פעילותה לאופקים נוספים. אנו נפרדים מעודד טל לאחר תקופת פעילות מוצלחת ומודים לו על תרומתו לאומניטק

הדף שלנו בפייסבוק

מעניין? שתפו דף זה באמצעות הטלפון הנייד

מאמרים

מגמות של ביג דאטה בעולם הביטוח
CA Technologies
SSIS - Buffer Size Optimization
קטגוריה ראשית
בדיקות BI ו-DWH לעומת הבדיקות בתחומים אחרים
קטגוריה ראשית
איסוף דרישות לפרויקטי BI
קטגוריה ראשית
כח המידע במיקוד
קטגוריה ראשית
0

Microsoft

Oracle

IBM

Informatica

Sap

SAS

Qlikview

Cloudera

Machine Learning