Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס, המייצגת את חברת ביזנס אובג'קטס בישראל, הודיעה על זכייתה בפרויקט בינה עסקית (BI) בבנק אגוד. במסגרת הפרויקט תספק המערכת של ביזנס אובג'קטס - Business Objects XI מערך מלא של יכולות בינה עסקית: דיווח, תשאול, ניתוח נתונים, ניהול ביצועים, ואינטגרציית נתונים.

באמצעות התוכנה יוכלו עובדי הבנק לבצע תחקור אד-הוק של הנתונים ללא תלות במורכבותם, וכן להציג מדדים ויעדים בתצוגת Dashboards Business.

זאביק הירשמן, מנמ"ר בנק אגוד, אומר: "הנהלת הבנק החליטה על יישום פתרון BI מורחב על מנת לקדם את יכולות ניתוח והצגת הנתונים בבנק, תוך שמירה על איכות עבודה גבוהה. בנק אגוד בחן שורה של פתרונות BI מובילים בשוק, ולאחר בחינה טכנולוגית מעמיקה נבחרה המערכת Business Objects XI - בזכות הממשק האינטואיטיבי והידידותי שלה, יכולתה לבנות עולמות תוכן מורכבים, יכולת ניהול אבטחת המידע שלה, והתמיכה של המערכת במשתמשים רבים. הטמעת המערכת שנבחרה תאפשר למנהלי הבנק להציע פתרונות מתקדמים ואיכותיים תוך שמירה על רמת שירות גבוהה ללקוחותיו".

תומר ספיר, מנהל חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס, אומר כי XI Business Objects הינה מערכת המאפשרת לארגונים להשיג סטנדרטיזציה, על בסיס פלטפורמת BI מתקדמת אחת, עבור כל צורכי ה- BI שלהם. המערכת תאפשר לעובדי הבנק לתחקר את הנתונים בהתאם לצרכיהם העסקיים.

BusinessObjects XI היא פלטפורמת ה-BI  הראשונה והיחידה שמספקת מערך מלא של יכולות BI מובילות בשוק: דיווח, תשאול וניתוח, ניהול ביצועים ואינטגרציית נתונים הטובים מסוגם. BusinessObjects XI משלימה את השילוב בין קווי המוצרים של ביזנס אובג'קטס וקריסטל, ומציגה חידושים חשובים שיספקו פתרונות BI בדרכים חדשות, לקהל משתמשים רחב יותר. פלטפורמה חדשנית זו מאפשרת לארגונים להשיג סטנדרטיזציה על בסיס פלטפורמה מתקדמת אחת עבור כל צורכי הבינה העסקית שלהם.

 

הדף שלנו בפייסבוק

מעניין? שתפו דף זה באמצעות הטלפון הנייד

מאמרים

מגמות של ביג דאטה בעולם הביטוח
CA Technologies
SSIS - Buffer Size Optimization
קטגוריה ראשית
בדיקות BI ו-DWH לעומת הבדיקות בתחומים אחרים
קטגוריה ראשית
איסוף דרישות לפרויקטי BI
קטגוריה ראשית
כח המידע במיקוד
קטגוריה ראשית
0

Microsoft

Oracle

IBM

Informatica

Sap

SAS

Qlikview

Cloudera

Machine Learning