ברוך הבא, אורח
שם משתמש: סיסמא: זכור אותי

דיון: מיון דינמי

מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4479

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
שלום לכולם
האם למישהו יש רעיון או סקריפט מוכן של מיון JAVA SCRIPT דינמי?
לא DATA ITEM שעושה זאת עם בחירה....
כי אז ה LIST שוב מרונדר.....
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4482

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
היי,
אני ראיתי לפני כמה זמן דוגמא למיון list ע"י לחיצה על כותרות העמודות. כל לחיצה על הכותרת תסדר לפי הסדר של העמודה שבחרת (מיון עולה, מיון יורד או ללא מיון).
האם זה מה שאתה מחפש ?

שחר
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4483

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
מעולה...
יאללה, תביא....
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4492

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
נו....
מצאת?
יש משהו?
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4493

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
הנה זה:

יש צורך ב-4 HTML ITEMS
הראשון
יהיה לפני ה-LIST ויכיל רק את זה:
<span id="t00">

עכשיו יבא ה-list
(הגדר אותו עם מספיק שורות שלא יהיו עמודים נוספים, בלי group )

השני יהיה אחרי ה-LIST ויכיל את זה:
</span>

אחריו יהיה את הקובץ השלישי והוא יכיל את התוכן שיש בקובץ המצורף load_script
הקובץ האחרון יהיה כמובן אחרי השלישי ויכיל את התוכן בקובץ המצורף sort.

צריך לשים לב:
1. זה ימיין טקסט ומספרים.
2. זה לא יעבוד טוב אם יש פסיק של אלפים.
3. זה לא עובד טוב אם יש לך עמודות של group by.

אני מניח שניתן לפתור את הבעיות האלה עם שיפור של הפונקציות שנמצאות בקובץ sort.

בהצלחה
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 3 weeks ago #4494

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
עובד! חזק!
קבל אחושילינג ח.ח!
עכשיו צריך לראות איך מעבידים את זה על מטריצה....!
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 2 weeks ago #4528

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
חבל מאד שאני לא יודע JS
בכל אופן.....תשלח לי מאיפה לקחת את זה כי אני אולי אצליח
לשכלל את זה,
לדוגמא: שלא ימיין לי אם יש רקע מדורג מאחורה, או שלא ימיין לי את הטוטלים וכו.
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 2 weeks ago #4540

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
אהלן,
אני חושב שלקחתי את זה מ-KB של קוגנוס.
יש לך גישה?

שחר
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 2 weeks ago #4545

  • yogev_z
  • yogev_z's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 115
  • קרמה: 0
אם אתה מדבר על האתר של SUPPORT IBM COGNOS,
יש לי שם יוזר....
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: מיון דינמי 11 years 1 week ago #4579

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
אז זה הגיע משם. אני אנסה למצוא את הלינק.
שחר
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.
מנהלים: לינוּר
זמן יצירת העמוד: 0.119 שניות

הדף שלנו בפייסבוק

מעניין? שתפו דף זה באמצעות הטלפון הנייד

מאמרים

מגמות של ביג דאטה בעולם הביטוח
CA Technologies
SSIS - Buffer Size Optimization
קטגוריה ראשית
בדיקות BI ו-DWH לעומת הבדיקות בתחומים אחרים
קטגוריה ראשית
איסוף דרישות לפרויקטי BI
קטגוריה ראשית
כח המידע במיקוד
קטגוריה ראשית
0

Microsoft

Oracle

IBM

Informatica

Sap

SAS

Qlikview

Cloudera

Machine Learning