ברוך הבא, אורח
שם משתמש: סיסמא: זכור אותי

דיון: ריפרוש אוטמטי של דוח

ריפרוש אוטמטי של דוח 10 years 11 months ago #4757

  • ronend12
  • ronend12's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • הודעות: 32
  • קרמה: 0
שחר שלום

בגרסה 8.2, כיצד אני מגדיר בדוח שיתרענן כל X שניות.

רונן
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: ריפרוש אוטמטי של דוח 10 years 11 months ago #4758

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
אהלן
צריך להוסיף את הקוד הבא
<SCRIPT type="text/javascript">
self.setInterval("RunReport()",'5000');
</SCRIPT>
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: ריפרוש אוטמטי של דוח 10 years 11 months ago #4769

איפה מכניסים את הקוד הזה?
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

בעניין: ריפרוש אוטמטי של דוח 10 years 11 months ago #4773

  • shahark
  • shahark's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • הודעות: 127
  • קרמה: 0
לפי מה שרונן שלח לי, זה הצליח לו שהוא שם את הקוד מעל הlist. לי זה גם הצליח מתחת. אחד מהשניים צריך לעבוד.
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.
מנהלים: לינוּר
זמן יצירת העמוד: 0.115 שניות

הדף שלנו בפייסבוק

מעניין? שתפו דף זה באמצעות הטלפון הנייד

אירועים קרובים

מאמרים

מגמות של ביג דאטה בעולם הביטוח
CA Technologies
SSIS - Buffer Size Optimization
קטגוריה ראשית
בדיקות BI ו-DWH לעומת הבדיקות בתחומים אחרים
קטגוריה ראשית
איסוף דרישות לפרויקטי BI
קטגוריה ראשית
כח המידע במיקוד
קטגוריה ראשית
0

Microsoft

Oracle

IBM

Informatica

Sap

SAS

Qlikview

Cloudera

Machine Learning