ברוך הבא, אורח
שם משתמש: סיסמא: זכור אותי

דיון: Rownum

Rownum 8 years 8 months ago #7430

  • איציק
  • איציק's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • הודעות: 11
  • קרמה: 0
אני מבצע שליפה של נתונים מקובץ EXL ,הקובץ מכיל מס' רב של שורות.
אני מעוניין לבצע שליפה של מס' שורות בלבד,כפי שניתן לבצע ב SQL
ע"י הפונקציה rownum()/

אני מחפש את אותה אפשרות ב QlikView .
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7432

פשוט RowNo()...
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה: Rownum 8 years 8 months ago #7433

  • giladl
  • giladl's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • הודעות: 9
  • קרמה: 0
שלום

אתה יכול להשתמש בפונקציית First בתחילת הטעינה של הקובץ

כאשר לאחר הפונקציה אתה מגדיר את מספר הרשומות שאתה מעוניין

לשלוף.לדוגמא

Invoices:

First 100 load *

Resident InvoicesTemp;

בהצלחה..
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7434

  • איציק
  • איציק's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • הודעות: 11
  • קרמה: 0
אני מכיר את הפונקציה ,אבל היא לא עובדת.
ראה את ה SCRIPT הבא:

h:
LOAD* INLINE [
COSTUMER_NAME, TYPE, V
ITZIK, A, 10
ITZIK, B, 4
HAIM, A, 55
HAIM, A, 6
YOSI, A, 8
];
store h into C:\Users\itzike\Desktop\דוחות\GL\test.qvd ;
drop Table h;

g:
LOAD COSTUMER_NAME,
sum(V)as vtotal
FROM
C:\Users\itzike\Desktop\דוחות\GL\test.qvd
(qvd)
where RowNo()<3
group by
COSTUMER_NAME;
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7435

במקרה כזה אכן RowNo() לא מתאים, כי הוא מתייחס לשורה כמו שהיא מוחזרת ולא לשורה הגולמית של הנתונים שבה אתה מעוניין.
תשתמש ב-RecNo()
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7436

  • איציק
  • איציק's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • הודעות: 11
  • קרמה: 0
מעולה .
תודה רבה .
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7437

  • avishayl
  • avishayl's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • הודעות: 84
  • קרמה: 1
האם לא השימוש ב DEBUG וב LIMITED LOAD של מספר הרשומות הרצוי זה הפתרון הקל לנושא?
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7438

אבישי - תוכל להרחיב?
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7440

  • avishayl
  • avishayl's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • הודעות: 84
  • קרמה: 1
לפי מה שהבנתי, קיים קובץ עם המון רשומות ורוצים לבצע קריאה חלקית של הקובץ.
יש אפשרות כאשר נמצאים בתוך הסקרפיט ללחוץ על DEBUG ואז לסמן את ה CHECKBOX של LIMITED LOAD ולסמן את מספר הרשומות שרוצים שיגיעו למודל.
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.

תגובה:Rownum 8 years 8 months ago #7444

זה רעיון, אבל נראה לי שהצורך כאן הוא לשאילתה קבועה ולא רק בדיקה זמנית.
הנהלת האתר ביטלה גישת כתיבה ציבורית.
זמן יצירת העמוד: 0.240 שניות

הדף שלנו בפייסבוק

מעניין? שתפו דף זה באמצעות הטלפון הנייד

אירועים קרובים

מאמרים

מגמות של ביג דאטה בעולם הביטוח
CA Technologies
SSIS - Buffer Size Optimization
קטגוריה ראשית
בדיקות BI ו-DWH לעומת הבדיקות בתחומים אחרים
קטגוריה ראשית
איסוף דרישות לפרויקטי BI
קטגוריה ראשית
כח המידע במיקוד
קטגוריה ראשית
0

Microsoft

Oracle

IBM

Informatica

Sap

SAS

Qlikview

Cloudera

Machine Learning