הצטרפו לקבוצות שלנו לקבלת עדכונים מרוכזים פעם בשבוע:

ווטסאפ:
http://wa.dwh.co.il
טלגרם:
http://telegram.dwh.co.il

משלחת ובה שלושה מבכירי הארכיטקטים של מיקרוסופט העולמית תגיע לישראל בתחילת החודש הבא. השלושה, חברים בקבוצת Patterns & Practices, שהינה חלק מחטיבת הפיתוח של מיקרוסופט העולמית, ואחראית על התוויית מתודולוגיות פיתוח וארכיטקטורה לשימוש מיטבי בטכנולוגיות מיקרוסופט. השלושה מגיעים לישראל כחלק מרוד שואו עולמי לאור גודלה ומובילותה של תעשיית הפיתוח הישראלית, וכהכנה לקראת ההשקה של שירותי הענן של מיקרוסופט במהלך המחצית הראשונה של השנה. הם  יציגו יחד עם ארכיטקטים מקבוצת הייעוץ של מיקרוסופט ישראל (MCS) לקהילת הארכיטקטים ומקבלי החלטות בישראל מגמות וכיוונים עדכניים בכול הקשור לארכיטקטורה, מתודולוגיה ופתרונות בעולם הפיתוח המיקרוסופטי. 

במרכזו של הרוד שואו תצוגה של האפשרויות החדשות שמציעה פלטפורמת הענן של מיקרוסופט לקהילת המפתחים, ואשר כוללת בין השאר את: Windows Azure, ו-SQL Azure. האורחים יציגו את היכולות העכשוויות והעתידיות של הפלטפורמה העננית, דוגמאות של אפליקציות שכיחות, מודלים לפיתוח בענן, לצד אתגרים ושיקולים ייחודיים לפיתוח בענן. בנוסף, הרוד שואו יעסוק במתודולוגיות לפיתוח מהיר, בחירת טכנולוגיות UI, פיתוח אפליקציות Web ועוד. 

באירוע יציגו Eugenio Pace, ארכיטקט תוכנה בכיר במיקרוסופט העולמית המתמחה בארכיטקטורה של פיתוח בענן, ומבכירי צוות הארכיטקטורה וגיבוש האסטרטגיה של פתרונות הענן במיקרוסופט; Don Smith, ארכיטקט תוכנה בכיר במיקרוסופט העולמית המתמחה בארכיטקטורה של דוט נט; ו-Michael Puleio, מפתח בכיר במיקרוסופט העולמית המתמחה באפליקציות Web. 

האירוע, שיימשך יומיים בין התאריכים 10-11 לפברואר, יתארח במרכז המחקר והפיתוח של מיקרוסופט בישראל בהרצליה. 

לינק לפרטים ולהרשמה: http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/pandp/index.html