הצטרפו לקבוצות שלנו לקבלת עדכונים מרוכזים פעם בשבוע:

ווטסאפ:
http://wa.dwh.co.il
טלגרם:
http://telegram.dwh.co.il

שירות חדש וייחודי בישראל ובעולם יציע לכל המעוניין להשתמש בשרתים וירטואליים מבלי לרכוש אותם. השירות החדש - "UPSERVER" יוצע בעקבות שיתוף פעולה רחב היקף של חברת פריטום מקבוצת טיפטיפה לבין החברות מטריקס, VMware, HP, סיסקו, ובזק בינלאומי. במסגרת הפרויקט, ביצעה חטיבת האינטגרציה והתשתיות של מטריקס את תכנון ויישום ארכיטקטורת הפתרון, שרתי הלהב ומערך האחסון של HP.

מדובר באספקת תשתית ייחודית, שתספק לכל המעוניין שרתים וירטואליים, מבוססי VMware מעל גבי פלטפורמת האינטרנט. כל זאת באמצעות קליק מכל מחשב ומכל מקום בעולם. הפרויקט יוצא בימים אלו לדרך בישראל ועתיד להתרחב ללונדון, ניו יורק, הולנד, פרנקפורט והונג קונג ומדינות מצטרפות. ההיקף הכספי של המיזם מוערך במעל 24 מיליון ש"ח. פתרונות וירטואליזציה מבית VMware, המובילה בעולם בתחום הוירטואליזציה (NYSE:VMW) יהוו את התשתית לחוות השרתים של פריטום, הממוקמת בבזק בינלאומי.  

שירות UPSERVER יוצע על ידי ספקי האינטרנט המובילים בתחום, כגון חברת בזק בינלאומי שכבר נרתמה לפרויקט. בשלב ראשון, תהווה חוות השרתים של פריטום מקום אחסון "להשכרה" ובכך תבטל את ההתעסקות הרבה של הלקוחות ברכישת חומרה, התקנתה, קבלת תמיכה ושדרוגים לפי הצורך עם אפשרות לשליטה מלאה במשאבים, גיבויים על ידי ממשקים קלים לשימוש.  

השירות מיועד לעסקים קטנים ובינוניים, המעוניינים לעבוד בסביבה וירטואלית ללא השקעה בחומרה, דרך המשתמש העסקי, המעוניין בשירות גיבוי חזק מהרגיל ו- ROI גבוה במיוחד וכלה בחברות בורסאיות, המעוניינות לשדרג את מערך ה DRP שלהם. הפתרון שהוטמע בפריטום באמצעות חטיבת האינטגרציה והתשתיות של מטריקס, כולל שרתי להב (C7000) של HP 16 להבים, בעלי מעבדי QUAD כפולים ובתוספת של חצי טרבייט זיכרון, מערכי אחסון של HP, כ 7 טרהבייט אופטי. על אבטחת המידע אחראית מערכת ג'וניפר. 

שמוליק ענתבי, מנהל פעילות VMware ישראל וטורקיה, מסר: "מגמת אימוץ הוירטואליזציה מבית VMware מתרחבת בישראל. יתרונות הוירטואליזציה בהם חיסכון במשאבי המחשוב, תחזוקה והתקנות ללא השבתת המערכות הארגוניות, ביצוע קל ונח של DRP ברורים וידועים. פרויקט זה  ופרויקטים רבים ומוצלחים אחרים בישראל מביאי את היתרונות הללו לארגונים קטנים כגדולים". 

ליאור פריבאי, מנכ"ל קבוצת טיפטיפה: "מדובר במהפכה שיוצאת לדרך. VMware משנה את האופן שבו עסקים חושבים על IT ומאפשרת ללקוחותיה להשיג יותר בהשקעה כספית קטנה יותר. לקוחות עסקיים מכל הגדלים והמגזרים יוכלו לרכוש באמצעות חברת פריטום מערך אחסון וגיבוי ולבנות לעצמם שרתים וירטואליים בניהול מרוחק לפי צורכיהם הספציפיים עם תאימות שפה מלאה  על גבי תשתית בין לאומית וישראלית, ובכך לחסוך בהוצאותיהם וימנעו מהשקעות מיותרות על  חומרה שאינה שומרת על ערכה ויבלמו את הבלאי גבוהה בתשתית החומרה".  

שי אלוש, מנהל אגף מכירות בחטיבת האינטגרציה והתשתיות של מטריקס: "הידע הרב שנצבר בחטיבת האינטגרציה והתשתיות של מטריקס בתחום הוירטואליזציה הקנה לנו את היכולת להתאים את הפתרונות הטכנולוגים למיזם החדשני של חברת פריטום. מומחי החטיבה ליוו את אנשי פריטום משלב התכנון דרך בחירת הטכנולוגיה ועד הטמעה מוצלחת של המערכת בחוות בזק בינלאומי. החטיבה שמה לה ליעד ליווי חברות טכנולוגיה משלב הרעיון ועד ההכרזה על השרות או המוצר". 

ייתכן שהדפדפן שלך אינו תומך בתצוגה של תמונה זו. חברת VMware (סימול: VMW) הינה החברה הבינלאומית המובילה בפתרונות וירטואליזציה, החל מתחנות העבודה ועד בסיסי הנתונים.

עם הכנסות של 1.3 ביליון דולר ומעל 120,000 לקוחות ו-18,000 שותפים עסקיים בשנת 2007, VMware הינה אחת מחברות התוכנה הציבוריות הצומחות בקצב המהיר ביותר בעולם. מטה החברה ממוקם בפאלו אלטו, קליפורניה.

כתובת אתר החברה: www.vmware.com