הצטרפו לקבוצות שלנו לקבלת עדכונים מרוכזים פעם בשבוע:

ווטסאפ:
http://wa.dwh.co.il
טלגרם:
http://telegram.dwh.co.il

ליבי טכנולוגיות תוכנה, המייצגת בישראל את חברת Cognos מבית יבמ, סיפקה מערכות Cognos BI בבנק הפועלים ובזרוע היבשה של צה"ל. הפרויקטים זכו בתחרות ITAwards2008, המאורגנת על ידי אנשים ומחשבים, תחת קטגוריית DWH/BI. 

הפרויקט הזוכה הראשון הינו פרויקט תעו"ז - תמונת עולם לזרוע היבשה של צה"ל. מערכת תעו"ז הינה כלי מרכזי לניהול, לבקרה ולתמיכה בקבלת החלטות. Cognos משמש ככלי ה- BI המרכזי, המאפשר הפקת דוחות למאות מפקדים וכלכלנים ביחידות השונות. כמו כן, מאפשרת מערכת ה- BI של Cognos תחקור עצמי של מאגר הנתונים המכיל עולמות תוכן מגוונים. 

הפרויקט הזוכה השני הינו פרויקט מחסן נתונים אקטיבי בבנק הפועלים. גם כאן משמש Cognos כפלטפורמת BI מרכזית למאות משתמשים באגפי הבנק השונים. 

עם התפתחות הטכנולוגיה והיכולות הפונקציונאליות של Cognos 8 BI ישנה הרחבה של ההטמעה בשני הגופים הללו. 

לדברי פרי פוירשטיין, סמנכ"ל מכירות בליבי טכנולוגיות, "אנו מברכים את זרוע היבשה של צה"ל ואת בנק הפועלים על זכייתם בפרסי הצטיינות. זכיות אילו מבטאות הכרה ביכולות מערכת Cognos, במאמץ הרב שהושקע בתכנון הפרויקט, בשיתוף הפעולה בין הגופים המיישמים ובביצוע יעיל של הטמעת המערכת".