הצטרפו לקבוצות שלנו לקבלת עדכונים מרוכזים פעם בשבוע:

ווטסאפ:
http://wa.dwh.co.il
טלגרם:
http://telegram.dwh.co.il

חברת גילון, המובילה את תחום ה- BI בישראל וחברת Synergy, חברת הייעוץ הבינלאומית, המובילה בישראל את תחום ניהול הלקוח, הכריזו על הקמת חברה משותפת שתספק שירות חדשני שיאפשר לחברות בכל הגדלים להקים ולנהל מועדוני לקוחות כשירות מנוהל.  החברה החדשה תספק תשתיות מתקדמות ואנשי המקצוע המובילים בישראל ובחו"ל, תוך יצירת זירה לשיתוף פעולה בין מועדוני לקוחות וספקים שונים לשם הגדלת הערך ללקוח הקצה. במסגרת הקמת הפעילות המשותפת השקיעו גילון ו - Synergy מאות שעות אדם באפיון ובניית מערכת טכנולוגית, ראשונה מסוגה בארץ שתאפשר את מתן השירות. 

במסגרת החברה החדש יוכלו ארגונים במגזרים שונים, כגון קמעונאים, וספקים בתחומי המזון, מוצרי צריכה ואופנה,  ליהנות מיישומים שיווקים מתקדמים שאינם זמינים כיום לרוב החברות כיום, וליהנות מהיתרון לגדול תוך שמירה קפדנית על סודיות הפעילות העסקית וכן פרטיותו של הלקוח.  החברה תספק פתרונות מקצה לקצה הכוללים ניהול מאגר הלקוחות והשבחתו, ייעוץ שיווקי וייזום פעילות שיווקית, והנחת תשתית אנליטית המאפשרת  מיקרו סגמנטציה וניתוחי התנהגות קנייה, וכן בניית מנגנון רחב לניהול מתקדם  של פנייה ללקוחות בהצעות שיווקיות ויכולת לניתוחי תגובות. 
 

תוכניות נאמנות ומועדוני לקוחות הפכו בשנים האחרונות לכלי מרכזי בחיזוק נאמנות לקוחות, הגדלת מעגל הלקוחות, והגברת הרווחיות בעולם הקמעונאות. המגמה של מועדוני לקוחות קיימת בעולם כבר מזה כשני עשורים והגיעה לישראל בשנים האחרונות בקצב מהיר. בדומה למצב בעולם, גם בישראל הגיעו ארגונים להבנה כי ניהול מועדון לקוחות הוא התמחות, ולכן נדרש מתן מענה מקצה לקצה בהקמה וניהול של מועדוני לקוחות הכולל: תשתית, תפעול ושיווק. במרכז המיזם, המבוסס על מודלים עסקיים ושיווקיים שהוכיחו עצמם בעולם, יעמוד לקוח הקצה, הצרכן הישראלי, ומולו תיבנה מערכת ניהול ושיווק שלמה מתוך מטרה להגביר את נאמנותו, מתוך הבנה ונתן מענה מדויק לרצונות הלקוח. 

הפעילות המשותפת  תתבסס על הידע העצום שקיים בעשייה רבת שנים בחברת Synergy וגילון, המנהלות בפועל מועדוני לקוחות של החברות המובילות  בישראל. הפעילות  המשותפת תספק תפעל ללקוחות הקיימים הרבים של גילון וסינרג'י  מול לקוחות אלו על מנת לספק להם שירות חדשני שיאפשר להם קפיצת מדרגה מהותית בדרך להשגת המטרות". 
 

בדומה למודלים הפועלים בצורה מיטבית בחו"ל בגופים כמו Tesco ו Metro מציע המיזם המשותף הרבה מעבר לעוד ניהול מועדון לקוחות .באמצעות הפעילות המוצעת יהפוך מאגר המידע של החברות למקור הכנסה מהותי בנקודת המפגש בין הלקוחות לספקים. כתוצאה מהוצאת המאגר לניהול חיצוני מלא והגעה לרמת הכרות אינטימית עם הלקוח, יוכלו הרשתות להציע לספקיהם את האפשרות לפנות באמצעות המועדון לפלחי אוכלוסיה ממוקדים וכך לפגוע טוב יותר ברצונו וצרכיו של לקוח הקצה.  

החברה החדשה צפויה להתחיל לפעול במתכונת מלאה במהלך 2010.