בתאריך ה1/7/2010 יתקיים בפארק אבניו כנס בינה עסקית של אנשים ומחשבים.
בין הנושאים שיוצגו בכנס:
-התרחבות הBI לכל שכבות הארגון.
-אסטרטגיית BI.
-BICC והקמת יחידות מידע.
-התחזקות הCPM והBSC.
-השתלבות BI ביישומים.
-הרחבת קשת המידע שמטפלים בו.
-BI כתשתית CRM.
BI I – את ה"ילד" הזה אין צורך להציג. הוא נולד לפני למעלה מעשרים שנה, או יותר (תלוי איך סופרים). אין ארגון שלא משתמש בו במידה זו או אחרת.
מה בכל זאת אפשר לחדש ומדוע ארגונים לא מפסיקים להשקיע?
ראשית – למרות הוותק, חברות רבות שמנסות ליישם BI עוברות "ליד" ולא פוגעות. בדרך כלל, הסיבות לפספוס אינן טכנולוגיות. האם המתודולוגיות בשלות במידה מספקת?
שנית – ראו את גודל הציפייה מתחום ה-BI. לאורך השנים האחרונות, שינוי הוא הדבר הקבוע היחיד בעולמנו. העולם הכלכלי משתנה (ע"ע המשבר הכלכלי האחרון). הטכנולוגיה מתפתחת בצעדי ענק (ע"ע תקשורת או in memory computing) ומשנה את חיינו כיחידים (שמחוברים בכל זמן ובכל מקום) וכספקי מחשוב ארגוני (ע"ע מחשוב ה"ענן"). מבולבלים? עוד לא סיימנו. עוד לא דיברנו על הרשתות החברתיות שמתחילות להשפיע מאד על יחידים ועל ארגונים.
גם ה-BI, בהיותו הברומטר הארגוני, חייב להתאים עצמו ולהשתנות. מצד אחד, ה-BI חייב לנצל את ההתפתחויות הנ"ל כדי להיות חכם וזריז יותר ומצד שני הוא חייב להיות רלוונטי כדי להכין את הארגון לאיומים ולהזדמנויות שבמציאות החדשה. האם יש לכם את זה?
ובנוסף – היום הוא חלק מהתשתית הארגונית – אי אפשר בלעדיו. כתשתית מידע מרכזית זמינה לכל משאית (מידע) חולפת, כבסיס מידע לתחקור תפעולי, כתשתית להכנת המבצעים למשמרת הבוקר במוקד המכירה ועוד ועוד. האם אתם מבינים את זה?
בואו לשמוע מגוון קולות בועידת BI שתתקיים בתאריך XXX במקום YYY.
בין הנושאים:
הבשלה וחידושים מתודולוגיים
טכנולוגיות
- BI ברשתות חברתיות
- BI as a service
- In memory computing
- Advanced analytics
- Visualization
סיפורי לקוח
הכנס יונחה ע"י פלורה לוין מנכ"ל BI-PRO, (ובאותה הזדמנות מז"ט לרגל יום הולדתה החל מחר).
לפרטים נוספים והרשמה, הקישו כאן.