קבוצת אמן השלימה פרויקט טיוב נתונים (Data Quality) של אינפורמטיקה בחברת נייס מערכות (Systems NICE). הפרויקט, שהסתיים לא מכבר, טייב את בסיס נתוני אנשי הקשר של לקוחותיה לצורך ביצוע סקר לבדיקת רמת שביעות רצון. הטיוב יצר מאגר איכותי, ללא כפילויות, לצורך פניה יעילה יותר ללקוחות.
במסגרת תהליך הטיוב השתמשו מומחי אינפורמטיקה של קבוצת אמן בפלטפורמת ה- PowerCenter של אינפורמטיקה עם מודול ה- Data Quality. הנתונים נגזרו מכל המערכות שמחזיקות מידע על לקוחות ובוצע תהליך סטנדרטיזציה של המידע ותיקון שגיאות
(Data Cleansing). לאחר מכן בוצעה התאמת נתונים (Data Matching) למניעת כפילויות ואיחודם של הנתונים.
יונתן שניר, מנהל פרויקטים תהליכים עסקיים בנייס, אמר: "פרויקט טיוב הנתונים שביצעה עבורנו קבוצת אמן, באמצעות כלים של אינפורמטיקה, אפשר לנו לייצר בזמן קצר בסיס נתונים 'נקי', אחוד, עקבי וללא כפילויות, לצורך שליחת סקר שביעות רצון ללקוחות החברה".
ינאי מילשטיין, מנהל תחום אינפורמטיקה בקבוצת אמן, אמר: "במקום לבצע טיוב ידני של הנתונים, דבר האורך זמן רב וגוזל משאבי ארגון רבים, השכילה נייס לבחור במערכת אינפורמטיקה שביצעה את כל תהליך גזירת הנתונים, טיובם והאחדתם תוך שבועות ספורים וכבר הספיקה לבחון את איכות הנתונים על ידי העברת דיוור ללקוחות".