הצטרפו לקבוצות שלנו לקבלת עדכונים מרוכזים פעם בשבוע:

ווטסאפ:
http://wa.dwh.co.il
טלגרם:
http://telegram.dwh.co.il

כנס לקוחות של חברת Sense Bi התקיים החודש במתחם סינמה סיטי החדש בכפר סבא.

בכנס נכחו מעל מאה אנשי מפתח מחברות בולטות בענפי התעשיה השונים בארץ בינהם: טמבור, אקסלנס, בנק ירושלים, קבוצת תעבורה, ZARA,Fedexועוד.
בכנס הוצג כלי הBI החדש Sense מבית Qlik, מפתחת המוצר המוביל Qlikview. Sense, כפלטפורמת BIמבוססת ,Webהמעניקה כוח פיתוח עצמאי למשתמשים בכך שמאפשרת להם ליצורדאשבורדים מותאמים אישית בכל סוגי המכשרים הניידים וכן יכולות אנליטיות מתקדמות.


עודד טהורי, מנכ"לSense Bi, מסר כי Sense תוכננה לעבודה במסכי מגעובכך יתרון למנהלים בעבודה עם טאבלטים או סמארפון. כמו כן, התשתיות הטכלוגיות החדשות מתאימות לארגונים גלובאלים ומאפשרות לפתח אתרי אינטרנט משולבי טכנולוגיית Senseהמספקים חוויית שימוש בסטנדרטים של אתרי האינטרנט המתקדמים בעולם. "כיום אנו כבר מיישמים בהצלחה את הSenseבארגונים מובלים בארץ ביניהם: רשת הלפרין, גדות כימיקלים, הום סקינוביישן, פפאיה, דן תחבורה ציבורית ועוד.שווי העסקאות הכולל בחצי שנה האחרונה עבר את המליון ש"ח" ציין טהורי.
בנוסף, הושקו בכנס לראשונהבארץ הכלים החדשים, Klikins ו- Qontroller מביתSense Bi. הכלים כבר מופצים בעולם בארה"ב, מקסיקו, ברזיל, אוסטרליה והודו.


Klikinsהינו תוסף המאפשר הזנת נתונים ישירות לתוך ה-Qlikviewובכך מרחיב את אפשרויות הניתוח לתרחישים עסקיים מגוונים, כגון בניית תחזיות, ביצוע רכש מסחרי, קביעת יעדים, מדדים וכדומה.
ה-Qontrollerהינה מערכת לאיחוד דוחות כספיים המפשטת את התהליך המסובך של הגשת דוחות כספיים וסגירת תקופות על ידי אוטומציית תהליכים ושיפור של אמינות הדוחות.